4 november 2017

Skön lördag

God kväll i stugan! Hoppas att ni har haft en skön dag. Jag sov ända till 9.45 och det var sååå skönt att kunna sova ut. Instruktören för min dansklass kl. 8.15 var sjuk så jag slapp sätta väckarklockan. Min enda väckarklocka, Busen, kom som vanligt kl. 6 och låg på mitt bröst och kurrade tills jag inte orkade gosa med honom längre och då hoppade han bort. Jag somnade snabbt igen och kunde sova ostörd tills jag vaknade av mig själv.

Efter en mättande frukost och starkt kaffe var det dags för mitt Body Attack-pass. Idag kändes dock passet extra jobbigt av någon orsak. Det är intressant hur formen kan gå upp och ner från vecka till vecka, men så kunde jag inte delta i passet förra veckan heller. Kondition är en färskvara och högintensiva pass verkar ha snabbare utgångsdatum än muskelträning.

Efter en snabb dusch tog jag min läsplatta med mig och gick till ett av mina favoritrestauranger i Wandsworth, Mandarin Street, för en välförtjänt lunch. Jag har varit dit tre gånger nu och varje gång beställer jag samma sak, Bang Bang Chicken Salad, Salt and pepper squid med vitlöksaoli och Flat Iron Steak stir fry. Det är så himla gott att jag inte vill prova något annat. Jag tänker som så att mitt i allt ändrar de sin meny och tar bort mina favoriter så det är bäst att passa på:-).
Idag fick jag ett mejl från en teaterwebbsajt om att man ska sätta upp Chess i London igen nästa år, men endast under 5 veckor. Ända sedan jag såg musikalen i London 1986, med Tommy Körberg i en av huvudrollerna, har jag älskat den och hoppats att de skulle sätta upp den igen. Musiken är helt fantasisk och jag kan säkert texten till de flesta låtarna😀 Nu är biljetten köpt och jag är helt exalterad😁. Jag hörde av morsan att de ska sätta upp den på Svenska Teatern i Helsingfors också, men har man sett en musikal i London så känns motsvarigheterna i Finland och Sverige som dåliga kopior😏.
Bild tagen från www.encoretickets.co.uk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...